« Edellinen | Seuraava »
 

Hiljainen tila LUOMA-AHO Vimpelintie 661, Kohde 89

Ruukki Construction Oy tarjoaa vuokralle Alajärven Luoma-ahon kylässä 3 kpl toimistohuoneita. Huoneet soveltuvat hyvin esimerkiksi etätyöskentelyyn. Tilat vuokrattavissa mieluiten pidempi aikaiseen käytttöön.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Vimpelintie 661
62830 LUOMA-AHO
Kaupunki/kunta:
Alajärvi
Tilatyyppi:
Hiljainen tila
Pinta-ala:
15 m2
Vuokrahinta:
127,50 € (+ alv 24 %)

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Ilmanvaihto, Pysäköintipaikat lämmityksellä
Muu lisätieto 1:
Vuokralaisella on oikeus käyttää Vuokratilojen läheisyydessä olevia aula, wc- ja keittiötiloja ilman erillistä korvausta Vuokranantajalle. Vuokralaisen käytössä on myös rakennuksen välittömässä läheisyydessä oleva 1 kpl pysäköintipaikkoja ja siellä olevat autolämmityspistorasiat. Sisätilalämmittimien käyttö on kielletty.
 
Muu lisätieto 2:
Tila vuokrataan kalustamattomana. Vuokra sisältää pääomavuokran, kiinteistön ylläpidon ja huollon, siivouksen, ulkoalueiden hoidon sekä sähkön, veden ja lämmön kulutusmaksut. Vuokralaisen toimistotilat siivotaan Vuokranantajan omien toimistotilojen siivousohjelman mukaisesti.
 
Muu lisätieto 3:
Vuokra ei sisällä toimistotarvikkeita, monitoimi-, fax- ja kopiokoneita, posti- ja kuriiripalveluita eikä vakuutusta vuokralaisen omaisuudelle.
 
Muu lisätieto 4:
Talonmiespalvelut eivät sisälly vuokraan. Jos tulee tarpeen käyttää talonmiestä, niin Ruukki laskuttaa erikseen. Vuokralaisen tulee hankki omalla kustannuksellaan tietoliikenneyhteydet. Omat palvelimet yms. IT-laitteet tulee sijoittaa Vuokratilaan.
 
Muu lisätieto 5:
Muut ehdot tarkemmin vuokrasopimuksessa.
 
 

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Jyrki Niemi
Ruukki Construction Oy

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy
Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi
info@jpyp.fi, www.jpyp.fi

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy on Alajärven kaupungin, Soinin, Vimpelin ja Lappajärven kuntien sekä alueen 22 yrityksen ja pankin yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. Yhtiö tarjoaa yritys- ja kehittämispalveluita pääasiassa toimialueen osakaskunnille ja -yrityksille.

Lue lisää osoitteesta www.jpyp.fi »


Lataa toimitilapalvelun rekisteri- ja tietoturvaseloste (PDF )  |  Lisätietoa evästekäytännöstä »