Toimistotila, Vuokrattavana, LUOMA-AHO Vimpelintie 661, Kohde 102

Ruukki Construction Oy tarjoaa vuokralle Alajärven Luoma-ahon kylässä 3 kpl toimistohuoneita. Huoneet soveltuvat hyvin esimerkiksi etätyöskentelyyn.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Vimpelintie 661
62830 LUOMA-AHO
Kaupunki/kunta:
Alajärvi
Tilatyyppi:
Toimistotila
Pinta-ala:
15 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
127,50 €/kk (+ alv 24 %)

Lisätiedot

Varusteluettelo:
WC, Ilmanvaihto, Pysäköintipaikat lämmityksellä
Lisätiedot:
Vuokralaisella on oikeus käyttää Vuokratilojen läheisyydessä olevia aula, wc- ja keittiötiloja ilman erillistä korvausta Vuokranantajalle. Vuokralaisen käytössä on myös rakennuksen välittömässä läheisyydessä oleva 1 kpl pysäköintipaikkoja ja siellä olevat autolämmityspistorasiat. Sisätilalämmittimien käyttö on kielletty.

Tila vuokrataan kalustamattomana. Vuokra sisältää pääomavuokran, kiinteistön ylläpidon ja huollon, siivouksen, ulkoalueiden hoidon sekä sähkön, veden ja lämmön kulutusmaksut. Vuokralaisen toimistotilat siivotaan Vuokranantajan omien toimistotilojen siivousohjelman mukaisesti.

Vuokra ei sisällä toimistotarvikkeita, monitoimi-, fax- ja kopiokoneita, posti- ja kuriiripalveluita eikä vakuutusta vuokralaisen omaisuudelle.

Talonmiespalvelut eivät sisälly vuokraan. Jos tulee tarpeen käyttää talonmiestä, niin Ruukki laskuttaa erikseen. Vuokralaisen tulee hankki omalla kustannuksellaan tietoliikenneyhteydet. Omat palvelimet yms. IT-laitteet tulee sijoittaa Vuokratilaan.

Muut ehdot tarkemmin vuokrasopimuksessa.

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Jyrki Niemi
Ruukki Construction Oy

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.
 

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy
Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi
info@jpyp.fi, www.jpyp.fi

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy on Alajärven kaupungin, Soinin, Vimpelin ja Lappajärven kuntien sekä alueen 22 yrityksen ja pankin yhteisesti omistama elinkeinoyhtiö. Yhtiö tarjoaa yritys- ja kehittämispalveluita pääasiassa toimialueen osakaskunnille ja -yrityksille.

Lue lisää osoitteesta www.jpyp.fi »


Lataa toimitilapalvelun rekisteri- ja tietoturvaseloste (PDF )  |  Lisätietoa evästekäytännöstä »